注目タグ

-廣州博盟-

トピック詳細

选管理员!

如题喇~
虽然得少少人,但喺都要搵个管理员先.
自荐又得,拿刀要求我又得啊~!
点都好,最后都要我同意..

下面就喺管理员嘅基本要求:
1.要有责任心,呢样嘢就喺肯定噶喇!(虽然我无乜责任心咁话..- -)
2.乐于助仁,所谓嘅"仁"呢,其实就喺帮帮手管理群员啊.帮帮我手咁遮,好简单话咁易嘅遮!
3.心地善良,呃..呢个都几紧要,万一你越攀越高,到时心地唔好咪拿我命?!
4.拥护中国共产党..呢样随便
5.群主遮我呢今年中考噶啦~所以都无咩空闲嘅时间同大家happy,管理员呢时就要做嘢啦~!

有意者就讲嘢啦!
-------------------------------
好好好,,有一个候选嘅...嗯嗯
1.Kirsch.z(好孩子一个,,踊跃响应~O(∩_∩)O)

2009年02月01日 21:01  by 厂長--[西斗]

コメント一覧 5件中、1~5件表示

• 呜。爱莫能助。(备考好恐怖...)

所以,各位广州好市民要加油啊啊啊!!
    我撑你地噶~~!!

2009年02月21日 23:38 by APRILs

• 仲以爲有票投添= =
    大家加油阿 我幫你地拉票!

2009年02月17日 08:24 by Rei

• 好啦好啦...虽然时间到咗都好少人报名啊(沮丧)
    就由呢两位朋友轮流做啦~

2009年02月14日 11:23 by 厂長--[西斗]

• 恩,刚我都报名啦!~因为衣架读大学,所以应该比较得闲(?)吧~~~
    \(≧▽≦)/~

2009年02月04日 17:23 by

• 睇到 群主 好幸苦咁 個個人通知 選管理員~

so 我來報名啦!!~

嗯。

廣州好市民 個個都樂於助人有責任心 噶啦~

哈哈~ \(≧▽≦)/ ~

如果我有幸成為管理員 會盡心盡力為人民服務噶-__-~

呃.. 官腔0_0~

2009年02月01日 23:38 by Kirsch.z